Блог Тодор Димитров

Как увеличих пениса си с 3,5 см и подобрих ерекцията си за 5 дни

Публикувано на , 19:51 | Автор: Тодор

Здравейте ! Преди всичко, искам да се извиня за това,че дълго необновявах своя блог. Имаше хубави причини за това. Днес ще ви разкажа своята история за това, как увеличих пениса си с 3,5 см само за 5 дни! Първо обаче искам да подчертая,че продуктът Maxibold е напълно безопасен за вашето здраве.Това е много важно. Стига сме се усмихвали :)

Открих този крем за увеличаване съвсем случайно. По начало аз имах относително нормален размер - 15 см. Това разбира се не е удивително, но в случай че момичетата не се оплакват за размера,защо да се безпокоя? Въпреки това според мен имаше доста проблеми на лелото. Ерекцията основно беше в ред - доста стабилна (но не толкова здрава, като железо, каквато имам сега), но свършвах без преувеличения през една минута. Момичета не можеха да да почувстват нещо ! Затова реших да попробовам. Освен това, допълнителни 2-3 см никому няма да навредят, нали така? :)

И така, купих! Няколко дни по-късно получих пратката с кремовете. След като платих (цената не е много висока за моя бюджет), започнах да се надявам, че ще ми донесат желания резултат. От тогава започнах да го прилагам.

Честно казано, в началото много-много не повярвах в резултата от рекламата. Но само след два дни разбрах, че съм грешал...

Следвайки препоръките на експертите, аз усещах промените, които се случваха в мен. След 5 дни употреба на Maxibold, реших да измеря пениса си. Надявах се да получа поне половин сантиметър... Когато погледнах линията, просто замръзнах ... Пенисът ми беше с 3,5 см по-голям !!! За 5 дни !!! Скачах от щастие ! Бях толкова развълнуван, че не можах да се успокоя...

Разбира се, продължих да прилагам крема. Сигурен съм, че не съм стигнал лимита! Maxibold удължи времето ми в леглото и моята ерекция продължи, докато Тя не ме помоли да спра :). С новия си огромен инструмент вече имах три момичета и за първи път получих толкова комплименти за изпълненията му ;). Само за едно съжалявам, че им дадох моя телефонен номер. Все още ми се обаждат... А аз вече искам нещо ново !

Както сигурно се досещате, не съжалявам, че купих Maxibold. Много ми хареса, че ефектът му е почти мигновен. Не ме интересуват парите, стига резултатът да го има и да трае. Сигурен съм, че ще продължи дълго. Не съм свикнал да харча пари за глупости и ще ви кажа със сигурност, че тези разходи си заслужават. 2-3 см увеличение няма да навредят на тези със среден размер. Повярвайте в моя опит;)

За тези, които се интересуват, поръчах продукта MaxiBold. Обичайната цена е колкото два билета за кино. Вие решавате дали е много или малко. Аз мисля, че този продукт трябва да се продава 10 пъти по-скъпо. Струва си,а и се използва до край.

П.С.: Между другото, на опаковката няма информация за продукта. Всичко е конфиденциално ;)


78 BGN
260 BGN194 коментара
Георги
Ухааа, яко ! Завиждам ти ... и аз мисля да си поръчам =))
1
Иван
Благодаря,Тодоре! Вчера си получих пратката по пощата,всичко беше наред. И аз започнах "процедурите" :)
4
Христо
Брат ми, който живее в щатите, казва, че там е МНОГО популярен този крем за увеличение на члена.
7
Ирина
Ей,Тодоре, браво на теб ! И аз ще взема за мъжа ми !
11
Васил
Аз го взимам вече шести ден. Имам 4 санта увеличение. Много още мога да си играя с това и даже не се измарям :) Браво,брат, благодаря !
9
Мариана
Здрасти,Тошко ! И аз го купих. По-добре това да му подаря, отколкото нещо ненужно.
5
Константин
Невероятно,Тодоре !!! Качеството на секса значително се подобри ! Само че моят член се увеличи само с 2 см. Явно трябва да прилагам крема всеки ден
8
Ели
Здрасти ! Моят мъж го беше срам да си поръча. :) Аз обаче го направих. След 8 дни бананът му порасна с 2 см. Той стана доста по енергичен в леглото . Благодаря !
15
Мария
В САЩ този крем е много нашумял. Задължително си го поръчайте! Работи. Впрочем, никой не се срамува да си го поръча :))))))
0
Андрея
Здравейте ! Приятеля ми също реши да пробва тоя крем. Мога да кажа,че пенисът му е поне 2 см по-голям!
17
Димитър
Взимам крема вече седмица. Maxibold е супер ! Досега +6 см.
21
Стефан
И аз чух за продукта. Купих такъв в Турция преди много време. Препоръчвам ( +6см, тцццц :)))
5
Христо
Метод,който наистина работи. Изучих го щателно
18
Николай
Това накара пенисът ми да порасне с 4 см, засега толкова :)
2
Петко
Току-що разбрах,че е пристигнал от куриерите. Ще го взема днес и ще пиша после...
47
Даниел
Братя, силно препоръчвам да пробвате ! Моят питон порасна 2,5см за 6 дни. На моето момиче и харесва !
31
Илия
И аз намерих този крем. Мъжа ми го използва и сутрин, и вечер. Последно +5 см :)
11
Михаил
Какво мога да кажа? Браво ! Чакам пратката, поръчах вече
38
Костадин
Аз мисля ,че е по-добре с какъвто ти е
57
Кольо
Поръчах крема вчера. Мениджъра ми се обади да потвърди поръчката. Сега и аз чакам.
3
Павел
То това не е новина.. Всички знаят за този метод. А който не знае, очевидно не иска да си увеличава мъжеството
5
Георги
Благодаря за статията ! Поздравявам те ! Впечатли ме ! Поръчвам
9
Кристина
Точно това ми трябваше ! Ще поръчам веднага !
16
Стефан
Този крем одавна се използва в чужбина ... Както винаги, ние последни разбираме ...
21

Поръчай Maxibold